De Boomklimdag,

 

Dit idee is ontstaan uit de werkzaamheden van Mol & Mier, Na aanleiding van diverse snoei en rooiwerk van lastig gegroeide bomen welke te groot of in de weg kwamen te staan met verbouwingen. “Al snel heb je de aandacht van de mensen wanneer je ergens in een top van een boom hang, en zeker wanneer je er takken uit begint te zagen”. Jeugdige willen dan nog maar één ding klimmen.

Wat is er dan nog mooier om kinderen deze gelegenheid te bieden? Zeker als alle klimspullen al in huis heb. Trouwens bij ons zijn volwassenen dan ook net kinderen.

Daarom organiseren we elk jaar minimaal 1x per jaar een boomklimdag. Een dag voor de jongeren uit de buurt om te genieten van het klimmen in een boom en geestelijk en lichamelijk even lekker los te gaan. welke samen gaat met een vuurtje en marshmallows aan het eind van de dag.

Wat doen we op zo’n dag?

klimmen, hangen, glijden,vallen….ook dat mag want je zit in een gordel vast aan een touw, je ouders durven niet te kijken en jij mag je eigen gewoon laten vallen of proberen om weer naar beneden te klimmen wat aan echt een stukje lastiger is dan je denkt.

Tussendoor is er wat te drinken en meestal iets te eten en maken we er samen een leuke en bijzondere dag van!

Wil jij ook de volgende keer mee doen, schrijf een mailtje, of kom langs..Dan zetten we je naam op de lijst voor de eerst komende Boomklimdag.

Tot dan!